Ovog Srbina su Amerikanci proglasili najljepšim doktorom! I nisu pogriješili (FOTO)

250

Sa prostora Balkana malo lijepih vijesti odlazi u svijet. Obično o našim ljudima pišu negativne stvarim ali jedan mladi čovjek je postao jako poznat u Americi i to samo po pozitivnim stvarima.

Doktor Vasilije Vujović je jako mlad i zgodan čovjek. Pored toga je vrhunski stručnjak u oblasti plastične hirurgije. Američki Dejli mejl ga je proglasio najseksi doktorom na svijetu, a kada pogledate njegove fotografije, morat ćete se složiti sa njima.

Nakon članka o njemu u ovom časopisu, a i u drugima, doktor je postao poznat širom Amerike, a zahvaljujući svom izgledu i na društvenim mrežama. Ipak, radi se o mladiću koji je zaljubljen u svoju profesiju i ne zanima ga previše popularnost koju je stekao zahvaljujući svojoj ljepoti.

On živi i radi u Beogradu. Kaže da je izgled neke osobe nevažan, da je važno kakva si osoba. Pomalo mu teško pada što sada mora da nauči kako da se izbori sa iznenadnom popularnošću, koju je stekao sasvim slučajno.

 

Po doktoru Vujoviću, najvažnije je ono što imaš u glavi i šta znaš raditi i naravno, koliko dobro radiš svoj posao. Kaže da ne voli agresivne i napadne djevojke, nije mu bitan fizički izgled, nego je važno da je djevojkazanimljiva i zabavna i da ima smisao za humor. Ljepota je u oku posmatrača.

 

loading...