SAUDIJSKI PRINC NUDI NJENOM MUŽU 10 MILIONA DOLARA ZA JEDNU NOĆ SA KIM!

122

Mohamed Bin Salman je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i najpopularniji princ Saudijske Arabije.On je američkom reperu Kanjeu Vestu dao ponudu o kojoj še ovaj sigurno dobro razmisliti obzirom na svoju finansijsku situaciju.

Poznati reper je zapao u finansijske poteškoće i u minusu je za 53 miliona dolara. Nedavno se žalio i vlasniku Facebooka Marku Zakebergu i pitao ga da uradi neki projekat sa Kanjevom suprugom Kim Kardašijan.

 

Kada je za ovo saznao  princ Mohamed Bin Salman, odlučio je da pomogne Kanjeu na prilično neobičan način. On je  opčinjen   Kanjeovom suprugom, američkom starletom Kim Kardašian, pa im je ponudio deset miliona dolara, samo da on provede sa njom jednu noć.

Princ je ovo iznio na jednoj konferenciji za štampu gdje je izjavio da je Kim Kardašijan prelijepa i da bi želio sa njom provesti ostatak života, ali ako već ne može, spreman je da plati za jednu noć sa njom koliko god novca da traže.

Sve je ovo on spomenuo na konferenciji za novinare kada je dao rješenje, odnosno kada je rekao da mu je Kim Kardašian prelijepa, njemu nije problem uopšte da da koliko god novca traže.

 

Da li će reper i Kim pristati na ovu ponudu ostaje da vidimo.

loading...