Pravi razlog zbog kojeg je Nataša Bekvalac pretučena !

533

Nataša Bekvalac je poznata srpska pjevačica koja se prije par mjeseci porodila. U subotu, 14. aprila, je pretrpila teške tjelesne ozljede od strane svog supruga, Luke Lazukića.

Tada se pjevačica nalazila u stanu sa dadiljom i bebicom Katjom.

Na svu sreću, starija kćerka Hana nije bila prisutna u tim trenucima. Boravila je kod Natašinih roditelja.

Novosadsku barbiku je ovaj nekadašnji sportista i IT stručnjak udario pesnicom u glavu, a kasnije joj je napravio modricu na oku.

Saznali smo da je Luka rano došao jući, bio je pijan, a legao je pored Nataše. Ustala je Nataša, uzela njegov telefon, a potom pronašla brojne ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a potom je on fizički nasrnuo na nju.

Tom prilikom joj je nanio tjelesne povrede, a ona je pomoć potražila u urgentnom centru. Cijeli slučaj koji se desio je prijavila policiji, a kada su došli pred njihov stan, Luke više nije bilo tamo.

Obavijestila je policija nadležno tužilašstvo, koji su rekli da se moraju saslušati Nataša i Luka, ali i svjedoci ako su bili. Naložili su i da se dostavi ljekarska dokumentacija o povredi pjevačice, a potom će odlučiti da li će podizati krivičnu prijavu protiv Luke Lazukića, jer je izvršeno nasilje u porodici.

S obzirom na to da ovo Nataši nije prvi brak, svi smo se nadali da je ono njena treća sreća. Ali izgleda da ni od ove sreće nema ništa, te da će se par razvesti.

loading...