GLUMICA navodno podržava prirodan izgled, a obožava FOTOŠOP!

28

Britanska glumica i model Keli Bruk uporno tvrdi da joj ne smeta što ima višak kilograma i da voli prirodan izgled i da svi imamo nepravilnosti na koži. Usprkos tome što kaže donosimo Vam fotke koje pokazuju da i te kako voli da uređuje svoje slike u fotošopu.

Na prvih par slika vidimo kako Keli izgleda kada pozira u nekim modnim kampanjama, a imate i par slika koje je objavila na Instagramu u potpuno drugačijem izdanju.

Kada Keli objavi svoje slike koje nisu obrađene u fotošopu, razlika je drastična i tolika da je skoro ne biste ni prepoznali.

Ne tvrdimo da joj i na ovim neobrađenim slikama nešto fali ali je očito da je puno zanosnija i atraktivnija na onim koje su tehnički dotjerane.

Najveći šok je priredila kada se pojavila jedna njena ovakva fotografija.Celulit koji se jasno vidi je začudio mnoge koji vjeruju u njenu priču o prirodnom izgledu. I treba objavljivati ovakve slike, jer većina žena na svijetu ne izgleda savršeno, a zbog propagande i reklame vjeruju da su poznate ličnosti idealne.

loading...