Pogledajte kako izgleda ova navijačica ROME!

59

Italijanka po imenu Marika je vatrena navijačica Rome i ne propušta nijednu utakmicu koju ovaj klub igra na domaćem terenu. Svoju ljubav prema klubu ona javno pokazuje svojim fotkama na društvenim mrežama.

Svi navijači Rome je jako dobro poznaju, a svoje pratioce na Instagramu često počasti provokativnim fotografijama sa navijačkim rekvizitima Rome.

Prije nekoliko dana je objavila svoju sliku  u dresu Radje Nainggolana, i time još jednom pokazala svoju ljubav prema klubu. Osim dresa Vučice u prvom planu je bila i njena izvajana stražnjica, što je svakako obradovalo sve njene muške pratioce na Instagramu.

Pored toga što je poznata kao vatrena navijačica Rome, u Italiji je šira javnost poznaje i iz rijaliti šoa Tamarreide u kojem je učestvovala. Svoju popularnost svakodnevno povećava putem društvenih mreža, gdje zahvaljujući provokativnim fotografijama broj njenih pratilaca vrtoglavo raste.

Marika je ponosna vlasnica članske karte Rome i čest je gost na stadionu Olimpico.U zadnje vrijeme se bacila i na biznis, i pokušava da ostvari profesionalni angažman.

 

loading...