Kandidat u Zvezdama Granda pljunuo Karleušu !

486

Najpopularniji muzički šou program Zvezde Granda sve češće pomjera granice gledanosti. Početak ovog programa je bio u 2004. godine, a kako su godine prolazile, takmičenje je postajalo sve jače i jače.

Kroz pozornice Grand produkcije je prošlo dosta takmičara. Sada su mnogi od njih započeli karijeru i postali ono što su željeli biti.

U ovoj sezoni smo mogli vidjeti mnogo sukoba, i to između samog žirija, a jedna koja je najglasnija je pop diva, Jelena Karleuša. Uvijek je važila za kontroverznu ličnost kada su u pitanju stavovi, bila je najžešća u komentarima za stajling i pjevanje.

Nikada nije imala pardona, odnosno nikada nije imala dlaku na jeziku, spremna je da kaže sve što misli i nekada zna pretjerati, pa joj zamjere zbog toga. Zamjeraju joj zato što ni ona sama nema neki vokalni talenat, ima manjak istog.

Jelena je danas izgradila veliku karijeru, spada u red najpoznatijih pjevačica ne samo u regionu,  nego na Balkanu. Poznata je čak i u Americi.

Ipak, desila se jedna nesvakidašnja situacija. Jelena koja je često omalovažavala svojim komentarima takmičare je ovaj put ostala u šoku kada ju je jedan od takmičara pljunuo. Da, dobro ste pročitali, jedan takmičar ju je pljunuo u lice, jer je bio nezadovoljan onim što mu je Jelena rekla.

Taj dio nećete vidjeti, niti ćete imati priliku da vidite, jer je isječen, ali je jedan kandidat bio vidno uznemiren i uzrujan kada je Jelena rekla da on ne liči na zvijezdu, odnosno da se neće najesti hljeba od toga. Salve uvreda mu je sasula, a onda je on sišao sa pozornice i direktno u lice pljunuo pop divu koja je ostala zatečena.

Inače, Marija Šerifović je rekla i kako joj je jedan takmičar slao poruke na Instagramu da ona glasa za njega.

loading...