Maserka Nataše Bekvalac se oglasila povodom njenih ozljeda

261

Anđela je zaposlena u jednom salonu ljepote u koji Nataša Bekvalac često svraća. Ona je odlučila da javno progovori i iznese neke stvari o Lukinim tvrdnjama da te modrice zapravo nisu od njega, već od masaže za celulit.

– Anđela je rekla kako je nemoguće od anticelulit masaže da nastanu ovakve modrice. Ko god je bio na tretmanu to zna, Nataša je dugo njen klijent i Anđela je rekla da bi rado voljela da može da kaže da je od njene masaže, a ne od udaraca Natinog muža. Ipak, tako nije bilo, rekla je za medije.

Majka Nataše se također nedavno oglasila. Od prvog dana, njih dvoje nisu imali nikakav kontakt, ponio se prema njoj kao da nije Natašina majka. Nikada ne bi ustao ni da je pozdravi, a kamoli šta drugo. Ona je prišla njemu, a on je rekao da nema potrebe da se sa taštama druži, kao niti sa njima da kafu pije ili ruča.

Potom je ustao, vratio se i rekao IZVOLITE, a ja sam njega pitala ko je on, on se potom predstavio i rekao svoje ime, ali sam mu odgovorila da mi to ništa ne znači.

Niti ono IT stručnjak nije značilo ništa. Vidjela sam da je velika zaljubljenost u pitanju, ja sam shvatila kamo to vodi, pošto Nataša nije bila trudna, pitala sam da ga li je sposoban, da li je u stanju da izdržava ženu i dijete.

On je meni ponudio bankovni račun, ali nisam htjela da to gledam, ne interesuje me, ali da Nataša neće moći da radi i pitala sam ga da li je toga svjestan…

loading...