NEVJEROVATNO! Pogledajte u kakvim helankama žene izlaze iz kuće ( FOTO)

574

Helanke su sasvim sigurno jedan od najudobnijih komada ženske odjeće. Ako imate lijepu figuru mogu Vam dobro stojati, ali morate voditi računa kako one izgledaju. Pošto su od elastina , dešava se da kada ih obučete, one se toliko rastegnu da postanu providne.

Ako imate višak kilograma, zapamtite da će se u helankama ocrtati svaki djelić Vašeg tijela, pa dobro razmislite u kojoj kombinaciji ćete ih obući. Ako izlazite vani u helankama, dobro se pogledajte u ogledalu. Na internetu je postalo pravi hit slikati na ulici žene i djevojke koje su obukle helanke u kojima izgledaju odvratno. Ima i onih koje helanke obuku naopako, pa im se na sred stražnjice vijori etiketa proizvožača.

Sasvim sigurno ste i sami nekad vidjeli ovakve slučajeve na ulici i niste mogli da ih ne primjetite i ne prokomentarišete.

Znači, djevojke i žene oprez. Kada krenete napolje u helankama dobro provjerite u kakvom su stanju i kako Vam stoje inače i Vi možete postati meta ovakvih uličnih paparaca i završiti na internetu kao tema za ismijavanje.

 

 

loading...