U čast MUNDIJALA: Ruske sportske novinarke pozirale za PLAYBOY

23

 

Natalia Klark, Sofia Tartakova, Maria Makarova i Maria Bass  su četiri ruske sportske novinarke koje rade za sportski kanal Match TV. One su odlučile da se obnaže i slikaju za časopis Playboy, u svrhu promovisanja Svjetskog prvenstva u fudbalu, koje se ove godine održava u njihovoj zemlji.

Nakon poziranja za Playboy one su izjavile da je bilo jako naporno i zahtjevno i da su u foto studiju provele osam sati sa fotografom Playboya.

I pored toga pozirale su još jednom za časopis Maxim.

“Velika je čast biti na naslovnici svjetski poznatog magazina, Playboyja. Želim se zahvaliti našem kanalu što nam je pružio ovako sjajnu priliku. Bilo je ovo nevjerovatno iskustvo. Tokom osmosatnog sniamanja shvatila sam da svako zanimanje, računajući i modele, zahtjeva veliki napor”, poručila je Klark, a Tartakova je dodala:

“Pristala sam na ovaj izazov bez ikakvog razmišljanja. Posebno sam impresionirana fotografom koji je bio veoma profesionalan i imao je poseban pristup za svaku od nas. Pripremile smo mnogo iznenađnje za Playboy čitaoce”.

Izdanje Playboyja sa njihovim fotografijama će izaći  u junu, pred sam Mundijal. Podsjetimo, prvenstvo će se igrati u 11 ruskih gradova i to: Moskvi, St. Petersburgu, Kazanu, Nizhny Novgorodu, Saransku, Sochiju, Kaliningradu, Ekaterinburgu, Rostov-on-Donu, Volgogradu i Samari.

loading...