ON je najbolji muž i otac u HOROSKOPU

298

Kada razmišljamo o vezi i braku, obično nas nose osjećaji i ne gledamo trezveno na stvari. Nekom muškarcu žene uglavnom privuće njegova pojava i izgled, a karakter je ono što je najvažnije. Uvijek treba imati na umu da se fizički izgled mijenja, a karakterne. Ako kod svog izabranila primjetite neke osobine koje Vam se ne sviđaju, zapamtite da ih nećete uspjeti promjeniti u braku.

Svaka žena želi muškarca koji je voli, pazi i poštuje. Na žalost, takvi slučajevi su dosta rijetki. Prilikom udajetreba imati na umu da ne birate samo sebi životnog partnera, nego i oca svojoj budućoj djeci. Mi Vam otkrivamo  osobe koje su po horoskopu  najbolji muževi.

To su muškarci rođeni u znaku Bika.. Bik je blag i vjeran. Posvećen je porodici i ženi, te ih nikada neće iznevjeriti. Iskren je i neće varati. Trudi se da riješi probleme i ne bježi od njih.

Trudit će se da usreći ženu i djecu. Pružat će im ljubav, pažnju, obrazovanje, biće im podrška. Ne pokazuje ljubomoru na ženin uspjeh već je podržava da ostvari ono što je naumila.Daje dobre savjete i nije zlonamjeran.

loading...