FIGURA SLONA donosi ljubav i novac, ali samo ako je držite na ovom mjestu

296

Ukoliko vjerujete u feng šui, onda morate posvetiti pažnju na kojem mjestu u kućei Vam se nalaze pojedini predmeti. Položaj i mjesto predmeta utiče na pozitivnu i negativnu energiju u Vašem domu. Pojedine predmete prosto morate imati u svom domu, jer oni privlače pozitivnu energiju i blagostanje u Vaš život.

Figurica slona ima veliku ulogu po feng šui filozofiji. Ako je imate u Vašem domu privući će pozitivne stvari u Vaš život, naročito ako mu je surla podignuta. Ako je držite u spavaćoj sobi, privlači ljubav i strast.

 

Ipak, najbolje je ovu figuricu držati kod ulaznih vrata, jer to donosi sreću svim ukućanima. Isto tako se smatra da će na tom mjestu privući i novac u Vaš dom.

Ako želite prinovu u porodici, stavite je pored kreveta gdje spavate. Slon i u mnogim drugim religijama i kulturama predstavlja razum mudrost, snagu, moć i energiju. U svakom slučaju, ne može da škodi, pa vrijedi probati. Postoje još neke životinje čije figure predstavljaju blagostanje pa pročitajte u nastavku o njima:

 

loading...