Vaše ime i prezime određuje da li ćete biti bogati ili siromašni. Saznajte u koju grupu spadate

293

Svako slovo Vašeg imena predstavlja jedan broj. Kada ih pronađete, saberite ih i otkrijte da li ste rođeni za bogatstvo ili ne.

1 – A, V, N , F

2 – B, Nj, Z, G

3 – C, Ž, O, H

4- Č, I, P

5 – Ć, J, R

6 – S, K, D

7 – DŽ, L, Š

8 – Đ, LJ, T

9 – U, M, E

Broj koji ste dobili potražite u donjim opisima i saznajte šta Vas očekuje.

Jedan – broj koji teži da uvijek budete prvi. Vi ste osoba koja se trudi savršeno obaviti svoj posao, znate da vam i samopoštovanje ovisi od toga. Vi ste osoba koju ne zanima novac, nego rad.

Dva – imate uvijek uz sebe partnere koji vam pomažu da  dođete do novca. Partner uglavnom izdržava, ili vam obezbijedi uslove, kako biste mogli svoje poslovne potencijale realizovati.

Tri – najviše volite novac, takve ste osoba, na teži način ćete doći do njega. Kada uspijete svoj biznis povezati sa zabavom, neće vam faliti novac. Kreativnost i spremnost za rad je glavna karakteristika kod vas

Četiri – na lak način ne dolaze ljudi sa ovim brojem, oni se uvijek dobro namuče. Često se morate zabave odreći zbog svog posla, odbijate uglavnom poslove koje volite, sve zato da bi radili bolje plaćeni posao

Pet vi ste osoba koja je ležerna, na putovanjima ili u inostranstvu vas očekuje najveća zarada. Osoba ste koja ima dobru intuiciju i prilagodljivi ste. Sposobnost da ne trošite novac tamo gdje drugi trope, to vam je pozitivna odlika.

Šest – potrebni su vam oni koji isto misle i sa kojima se lako možete povezati. Najveći uspjeh ostvarujete kroz porodični biznis. Kada se ne zaposlite u bliskom krugu ljudi, dogoditi ćete se da u siromaštvu provedete cijeli život.

Devet – vi tragate za poslovima koji će vam donijeti brz i veliki profit i nestrpljivi ste, to vam je velika prepreka.

loading...