Namjestila je momku prezgodnu PLAVUŠU ! Ono što se desilo joj je slomilo srce …

44

Djevojka koja je dosta sumnjala u vjernost svog momka, jednog dana je odlučila da ga testira. Tačnije, da testira njegovu odanost.

Pomogla joj je ekipa Jutjub serijala To Catch A Cheater. Glumica Džejmi Vestra je na ulici prišla njenom dečku i požalila mu se da joj se frajer s Tindera nije pojavio na sastanku, te da je zato poludila.

Zgodna Džejmi je, odjevena u kombinezon s dubokim dekolteom, započela razgovor s njim, pri tome otvoreno flertujući. U jednom momentu mu je rekla da liči na pjevača Rej Džeja.

Otvoreno ga je zvala kod sebe na druženje, a on je spremno potvrdno odgovorio.

Upitala ga je da li ima djevojku, a on je rekao da nema, te da je danas teško naći pravu djevojku. Cijeli njihov razgovor je slušala djevojka s kojom je godinu u vezi.

Budući da joj je bilo teško povjerovati da bi je dečko tako iznevjerio, nagovorila je voditelja da s njim dogovori sastanak praveći se da je on Džejmi,kad su se našli na sastanku, njegova djevojka Monika se pojavila i zatekla ih zajedno,on ih je nonšalantno upoznao.

Monika ga je polila vodom i otišla, a on se glumici izvinio zbog ponašanja svoje lude bivše devojke,kad su izašli napolje dočekala ga je i napala tražeći objašnjenje, a sve je kulminiralo kad ju je on ostavio na ulici i otrčao u svoj auto.

loading...