OŽENJENI muškarci su bili slabost ove srbijanske glumice

26

Njen privatni život je bio prilično haotičan. Odlazila bi u krevet sa svakim muškarcem koji bi joj rekao da je lijepa, a svoje probleme je pričala beogradskim taksistima. Jelena Stupljanin se pojavila 2002. godine u TV seriji Lisice i ostala upamćena po svojoj crvenkastoj kosi i luckastom ponašanju.

Ona  je igrala na kartu smješkanja, bespomoćnog treptanja i prenemaganja. Uvijek su je privlačili pogrešni muškarci i to po pravilu oženjeni.

Ona je napustila Srbiju prije 11 godina i pokušala da izgradi karijru u Americi, Živjela je u Njujorku, 2005.godine je otišla u Ameriku kako bi završila školu glume kod Li Strazberg. Goca Marić je profesorica koja ih je zarazila pričom o toj školi još dok je ona studirala.Inače, kada je završila školu koja je trajala godinu i po, njoj su ponudili da tu bude asistent profesora Pola Kalderona. Nedavno vratila u Srbiju. Sada nastupa uglavnom u pozorišnim predstavama.

Ono što je fascinantno je da Staša kako je od milja zovu danas izgleda puno bolje nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima. Kako joj je to uspjelo ne znamo, ali Staša kapa dole, svaka čast. Nadamo se da je sada kada je zrelija, i pametnija kada su muškarci u pitanju.

 

loading...