Zadrugari glasaju ! 10 dana prije kraja, djevojka mu zabila nož u leđa !

269

Zadrugari su se dobro upoznali za 8 mjeseci boravka u Beloj kući, te svi znaju o svima sve !
Ukućani su u određenim situacijama donosili zaključke o tome po čemu će svaki zadrugar ostati upamćen za njih, a Veliki šef im je tom prilikom poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće.

Dragi zadrugari, s obzirom na to da se prethodnih osam i po meseci svašta dešavalo u Zadruzi i da ste do sada mogli da upoznate svaku osobu, pa znate sve jedni o drugima, treba da glasate ko je najveće zlopamtilo i ko, po vašem mišljenju, ne voli da gubi. Pri glasanju morate navesti zbog čega ste došli do takvog zaključka. Potrudite se da budete iskreni. Pozdrav – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ukućani su smatrali da zadatak nije bio nikad lakši, jer se većina složila da bi tu titulu trebalo da ponesu Jovana Tomić Matora, Miki Đuričić, kao i Miljana Kulić.

Međutim, Teodora Džehverović izjavila je da je po njenom mišljenju Anđelo Ranković, njen dečko, najveće zlopamtilo u Beloj kući, a ovaj potez su mnogi okarakterisali kao izdaju.

Slažem se sa svima da su Matora, Miki i Miljana najveća zlopamtila, ali ja bih u ovom slučaju navela Anđela. Mnogo sam vremena provela sa njim i on je takav, kad sa nekim završi on je završio. Neće da me sluša kada mu govorim da je čovek veliki onoliko koliko može da oprosti. Kako god, ja ću navesti njega – rekla je Teodora.

Zorica Marković se takođe dvoumila koga bi od ukućana izabrala, a njena odluka bila je da to bude Miki, u koga se mnogo razočarala, a obrazložila je i zbog čega.

Razočarala sam se u Mikija Đuričića. Šta god da mu kažu, on skače. Pljuje ljude koji su bili tu za njega, odmah skače, kao on pamti šta se desilo i tako dalje. Konkurencija je između njega, Miljane i Mace, ali ipak ću izabrati Mikija, jer sam na svojoj koži osetila. Par puta sam nešto rekla, pa je neko jedva čekao da otrči i da kaže, a nisam imala šanse da mu kažem, jer nije bio za stolom. 

loading...