CECA JE LUNI ĐOGANI bila kao druga majka, evo šta ona kaže o Luni

551

Zadruga je zasigurno najpopularniji rijaliti program svih vremena na prostorima bivše Jugoslavije. Ovo izdanje Zadruge je potuklo sve druge rijaliti emisije zahvaljujući ljubavnom trouglu između Lune Slobe i Kije.Gledatelji svaki dan željno očekuju nove događaje i rasplet ove sapunice.

Niko nije mogao ni sanjati da će kćerka Anabele Atijas, Luna Đogani pred milionskim gledateljstvom započeti ljubavnu aferu sa oženjenim čovjekom, ali upravo to se dogodilo. Ubrzo nakon toga u rijaliti je ušla Slobina supruga Kija Kockar i broj gledalaca se iz dana u dan povećavao. O ovoj javnoj preljubi pred očima supruge mnogi imaju svoja mišljenja, pa su tako i mnoge estradne i medijske ličnosti iznijele svoja.

Jedna od njih je i Ceca Ražnjatović koja Lunu dobro poznaje jer su njena kćerka Anastasija i Luna jedno vrijeme bile najbolje prijateljice.

Luna je puno vremena provodila u Cecinoj kući i Cecu je smatrala drugom majkom. Kada je ovo druženje naprasno prestalo, pričalo se da je razlog to što je Luna zavela Anastasijinog momka.

Ceca je izjavila da to nije tačno, nego da su se njih dvije prestale družiti zato što su se jednostavno udaljile. Ceca je rekla da je Luna jako mlada i da joj je žao što joj se ovo događa, ali i da ona ima roditelje koji brinu o njoj.

loading...