Dok se snimao ”Bolji život” Ceca Bojković je krila velike tajne

8

Ljubavni život Svetlane Bojković je krajem 80ih, tokom snimanja serije ”Bolji život”, bio jako buran.

Dok je bila u braku sa suprugom Milošem Žutićem, svog drugog supruga je upoznala i zavoljela, a radi se o Ljubomira Mucija Draškića. Tri velike ljubavi obilježile su njen život od kojih je odustala kad je magije nestajalo, a uprkos svim društvenim normama se upuštala.

Svog prvog muža je upoznala dok je Akademiju spremao.

Sve mi se dešavalo brže pri kretanju u tom smjeru nego uobičajeno. Još kao student, dvije godine nakon upisa na Akademiju bila sam primljena za stalnog člana ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta, po odluci Bojana Stupice. Igrala sam 1968. godine u 7 premijera, a i ličnu osmu sam imala; za glumca Miloša Žutića sam se udala. Onda sam diplomirala 1970. a ubrzo sam na svijet donijela moju Katarinu krajem 1972. – izjavila je ona svojevremeno i pojasnila da je sa trudnoćama imala problem.

Željela sam jako roditi, a prije toga sam sa trudnoćama imala problem. Stoga sam kao dar od Boga prihvatila ovu trudnoću. Jako sam sretna bila. Za vrijeme ove trudnoće sam samo pozitivne misli imala. A kao kosmički doživljaj sam doživjela porođaj. Jer, nema ničeg na ovom svijetu što se ne može porediti s momentom kad sam prvi plač moje kćerke čula – priznala je ona.

Ali, Svetlana je nakon samo par godina zajedničkog života sa Milošem odlučila tačku staviti i u to vrijeme kad je najpoznatiju seriju ‘Bolji život’ snimala sa Draganom Bjelogrlićem, Markom Nikolićem, Borisom Komnenićem i Lidijom Vukićević.

Upoznala je drugog muškarca kojeg je zavoljela, a pootm je i vezu sa njim započela dok je i dalje sa Milošem bila u braku. Malo se tada o tome govorilo, ali je sa svih strana bilo razumijevanja.

loading...