Nasljedstvo sam prodala da bih školovala kćerku, a ona mi je uzvratila napuštanjem istog !

232

Čuvena Beograđanka koja se prije dvije decenije proslavila zahvaljujući rečenici ‘dobro jutro lutko’ važi za snažnu ženu koja kaže uvijek što misli. Udavala se tri puta i kaže da svoje muževe obožava i danas, ima s jednim od njih kćerku Anu koja je u Italiji uspješan life coach.

Ruška i Ana su se našle 17. maja u 19h i pričale o raznim temama. Iako danas imaju dobar odnos, otkrile su da nije bilo tako uvijek.

Ruška se idalje sjeća kako ju je Ana pozvala iz Italije gdje je otišla studirati i kako joj je rekla da želi napustiti studij.

-U Milanu je studirala grafički dizajn, telefonom me pozvala i rekla da se želi modelingu posvetiti i svijetom putovati i da ne želi studirati. Tad je pričala i da zna unaprijed šta ću da joj kažem i da ću joj prebaciti je sam se ja žrtvovala a ona mi vraća ovako. Ja sam samo ćutala s druge strane linije.. To je bilo najbolje što sam napravila, rekla sam joj samo da odlučuje sama ko će biti i prekinula poziv.

Nisam je pozvala sedam dana i onda mi se javila i rekla kako se predomislila da ipak želi fakultet završiti. Ana zna dobro da joj nisam prebacila nikad ili rekla da sam se zbog nje žrtvovala. Istina je da sam mnogo toga rasprodala kad sam bez posla ostala, na Sajmu otvorila butik, po 50 sati putovala autobusom u Italiju da je vidim. U srcu nosim svoje uspomene, u svemu sam uživala što sam joj dala. Salone kraljice Natalije sam prodala koje je naslijedila moja majka da bih omogućila Ani školovanje. Nije mi bilo žao nijednog trenutka. Nosim svoju priču u sebi i neću svoje porijeklo dokazivati kroz materijalno. Mnogi nemaju strpljenja i očekuju od djece da budu ono što su oni zamislili.

loading...