RONALDINJO ženi dvije žene odjednom!

30

Poznata svjetska fudbalska zvijezda Ronaldinjo se ženi u avgustu ove godine i to nije ništa neobično i čudno. Ali to što ima dvije mladenke je svakako neobično. Po pisanju brazilskog dnevnika O Dia postoje dvije buduće gospođe Ronaldinjo. Jedna se zove Prisila Koeljo i u vezi je sa slavnim fudbalerom od 2013. godine. Druga je Beatriz Suza koju je Ronaldinjo upoznao 2016. godine i od tada je u vezi i sa njom.

Sve troje zajedno žive od decembra prošle godine u njegovoj vili u Rio de Ženeriu. Kažu da žive harmonično, a razlog je što im objema Ronaldinjo poklanja istu pažnju. Dobijaju isti džeparac i iste poklone od njega. On ih je zaprosio u januaru, kada je i zvanično završio fudbalsku karijeru.

Vjenčanje će biti u krugu prijatelja i porodice. Ronaldinjova sestra je odbila da dođe na vjenčanje jer se ne slaže sa njegovim načinom života.Obzirom da je bigamija i poligamija ilegalna u Brazilu, Ronaldinjo će iskoristiti zakonsku mogućnost da dvije žene vjenča odjednom, što se u ovoj zemlji već dešavalo i legalno je.

 

 

 

loading...