Da li će Anabela Atijas ući u ZADRUGU?

115

Zadruga je rijaliti koji svaki dan ima sve više gledalaca. Ovaj šou je postao interesantan svima zbog ljubavnog trougla između Slobe, Lune i Kije. Najnovija situacija je da su Luna i Sloba prekinuli svoju vezu i to je bio razlog da magazin Alo napravi intervju sa Luninom majkom Anabelom Atijas.

Luna je pred kamerama rekla svojim cimerima da se nakon prekida prvi put probudila sretna i bez košmara. Anabela kaže da joj je drago što je njena kćerka napokon progledala i da je ponosna na nju.

” Mogu samo reći da sam srećna što je moje dete bar na trenutak srećno i što sve podnosi dostojanstveno. Kao majka gledam da bude dobro i ne postoji ništa važnije od toga. Otvorila je oči i ponosna sam što je sve iznela na svojim malim leđima, a da nikoga nije povredila, niti mu želela loše. Znam da u svakom trenutku ima na umu da je porodica uz nju i verujem da će iz svega izaći jača. Šta god loše da joj je ulazak u rijaliti doneo, on je od naivne devojčice napravio zrelu devojku koja je sada bolje upoznata sa tim kakve situacije i ljudi sve postoje. Sve nevolje, sav bol i tugu gledaćemo kao veliko iskustvo i guraćemo napred.

Devet meseci vodim razgovore o svemu što se desi u rijalitiju. Ne želim dublje da ulazim u to što je sada između njih jer ne znam šta nosi dan, a šta noć. Niko od nas ne zna. Ne želim da ubeđujem nikoga da je moje dete ispravno ili da će njihova ljubav opstati, svi će uvek da misle i govore onako kako smatraju da treba. Moje je da budem uz svoje dete, a na svakom je da misli šta i kako hoće. Šta god da bude, ja ću, kako sam hiljadu puta i pokazala, čvrsto stajati uz nju – kaže pevačica u razgovoru za Alo

Što se tiče njenog ulaska u rijaliti kaže da nije dobila poziv, a ne zna ni da li bi ga prihvatila.

loading...