Luka Lazukić traži da mu Nataša Bekvalac isplati 150.000 eura!

49

Izvor blizak Nataši je ispričao:

” Luka je podigao tužbu protiv Nataše u kojoj je naveo gdje je sve navodno i za šta davao pare. On od nje traži da mu vrati 150.000 eura koje je dao za vjenčanje na Ibici i koje je uložio u remont stana u Beogradu i vile na Čeneju. Nataša ne može da vjeruje šta je doživjela od čoveka koji je sve vrijeme živio pod njenim krovom, a kome je prije samo tri mjeseca rodila kćerku Katju, koju bi eventualnim dobijanjem tog spora bukvalno otjerao na ulicu ”

” Luka je išao toliko daleko da je u tužbi nabrojao i najsitnije stvari na koje je trošio novac, pa je tako, između ostalog, naveo i escajg koji je kupio za kuhinju u novoj vili. Njega ne zanima da li Nataša ima taj novac koji on potražuje, već se nada da će dobiti spor i tako prisvojiti jednu od nekretnina ”

Ipak i Nataša ima svjedoke, a to su radnici koji su radili na renoviranju vile u Čeneju koji nikad nisu plaćeni za svoj posao. Isto tako, Nataša ima i ugovor sa jednom medijskom kućom kojima je prodala pravo za objavu ekskluzivnih fotografija sa njihovog vjenčanja, čime su i pokriveni troškovi svadbe.

U svakom slučaju, oni koje bolje poznaju Natašu, kažu da se nikada do sada ona nije našla u ovako teškoj situaciji.

 

loading...