Završna riječ Kije Kockar !

259

Sinoć je u Zadruzi bilo opšte ludilo. Nakon gostovanja Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar u emisiji Ami G Show, desilo se nešto neočekivano.

U emisiji kod Ognjena je Kija prva priznala o čemu su Slobodan i ona pričali. Rekla je da joj je par puta rekao da je voli, da bi pružio još jednu šansu njihovom braku. Kada je Slobodan došao u emisiju, potvrdio je njene riječi.

Kada su se svi zadrugari vratili sa snimanja emisije, u Zadruzi je bila žurka na kojoj je pjevala Maya Berović. Zadrugari su se ludo zabavljali, ali su se neki i svađali.

Naime, Slobodan je dao bivšoj ljubavnici/djevojci čokoladu što je Kockarevu izbacilo iz takta.

Žestoko su se posvađali, a on je nakon svađe uradio nešto neočekivano.

Nakon svađe sa Kijom, Sloba je otišao u rehabilitaciju sa Lunom Đogani. Rekao joj je kako je uvenuo otkako nisu njih dvoje zajedno.

Sloba mi nije rekao da me voli kao osobu, a nju kao ženu. Govorio je da želi da pružimo drugu šansu braku. Rekao je da će se izviniti mojoj porodici, a baš se lepo izvinio, pogotovo u WC-u kad je bio sa svojom ljubavnicom. To izvinjenje se posebno dopalo meni, mojoj porodici i prijateljima – rekla je Kija ironičnim tonom.

Kad nema kamera veoma je nežan, a kad zna da se sve snima onda se breca na mene i glumi nešto što nije. Za Lunu je govorio da mu se zgadila, da je labilna, nezrela, smešna, da ga ne zanima i da je i sam video iz kakve je ona porodice. To su njegove reči. On to, naravno, neće priznati, ali ja više ne želim ništa da krijem. Ispada sada da ja lažem, ali ne zanima me više to jer nemam potrebu da ga štitim više jer on mene svesno povređuje. Sedeo je na dve stolice jer se plašio da mu zaista neću oprostiti. Sto puta me je pitao da li je to osveta ili mu sigurno opraštam, odnosno da li mogu da pređem preko svega, a da ga ne zaj*bem – nastavila je ona.

Zato sad i kažem da je prevara najmanji problem u našem odnosu. Sad su svi, čak i oni koji su ga branili, javno rekli da su postali svesni da sam svih prethodnih meseci bila u pravu za sve što sam rekla za njega jer je pokazao sada pravo lice. I na “Zadrugoviziji” poslednjoj mi je rekao da ništa ne želi da kaže pred kamerama jer tako ispada da je njegova reč protiv moje. Sve to nek ide njemu na obraz. Htela sam da mu dam šansu da vidim šta će da uradi, i evo pokazao je, i zahvaljujem mu se na tome. Hteo je da se “opere” preko mene jer je čitao čestitke na mom rođendanu i slušao je pitanja gledalaca, pa zna kakav je stav naroda, a njemu je to jako bitno – zaključila je Kija, a onda je dala svoj komentar na ponašanje Lune Đogani:

Nije više ni ona klinka. Možeš u tim godinama da pogrešiš par puta i da to pripišeš mladosti, ali ako to radiš svesno, a šta može biti svesnije ako mu je žena tu, i svi te zovu ljubavnicom, onda to svesno radiš. Krivim oboje, ali više njega jer je povredio mene. Luna povređuje samo samu sebe i kanali se – dodala je Kockareva, a onda na brutalan način dala svoju završnu reč o situaciji i zaključila čemu blogerka služi njenom mužu.

Malo sam natečena zbog još jedne izdaje, ali sada makar potpuno znam na čemu sam. Pružila sam mu drugu šansu, on je i nju protraćio. Ja treću šansu ne pružam. Kad sam mu sinoć rekla da mi se ne obraća, on je popio tri piva i otišao kod nje. Eto za šta mu ona služi. Sad su svi mogli da vide zašto sam ja u našem braku donosila odluke jer on nema m*da odluči bilo šta, pa nek se sad sam vadi iz svojih g*vana, kad moram tako da se izražavam. Zanela su ga svetla velikoga grada, ali eto, kakav let takav i pad – završila je Kija.

loading...