Kćerka Milića Vukašinovića pokušala da izvrši samoubistvo u Sarajevu!

28

Poznati roker Milić Vukašinović prolazi kroz porodičnu dramu. On je u intervjuu za Story otkrio da je njegova 35-godišnja kćerka Maja dugogodišnji ovisnik o heroinu i da je krajem prošle sedmice pokušala samoubistvo. Milić tvrdi da je droga glavni razlog zbog kojeg jedno vrijeme uopšte nije imao kontakt sa svojom kćerkom. Samo zahvaljujući naporima njegove supruge Suzane, njih dvoje su se pomirili.

On je nakon pomirenja posjetio svoju kćerku u Sarajevu gdje ona živi sa dvoje djece Irfanom (10) i Irmanom (7) i kaže da je tada sve bilo u redu. Ipak, prošle sedmice su mu javili da je Maja imala narkotičku krizu i da je prerezala vene u kupatilu. Zahvaljujući brzom dolasku hitne pomoći i policije, spašen joj je život i sada je smještena na psihijatrijskom odjelu. Milić Vukašinović je o tome rekao:

“To se nije dogodilo prvi put, takve situacije doživljavao sam i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira. Svi roditelji koji imaju decu narkomane moraju da shvate da taj pakao prolazi onog trenutka kada zavisnik odluči da se skine. Često boravim kod ćerke u Sarajevu, posebno otkako sam dobio unuke. Kod narkomanije je bitno da moraš da pustiš dete da dotakne dno da bi moglo da se okane toga. Roditelj mora da bude spreman da vidi svoje dete predozirano i mora mnogo truda da uloži u njegovo ozdravljenje”

foto: Zorana Jevtić

 

loading...