Novi trend na You Tube-u: Raskidi ljubavnih veza pred kamerom!

15

Da se radi o novom trendu govori i sve veći broj video snimaka u kojima parovi raskidaju svoju vezu. Jedan od najpopularnijih takvih videa je pregledan 25 miliona puta a radi se o jako popularnim vlogerima koji su dugo bili u ljubavnoj vezi.

Liza Koshy i David Dobrik su zajedno imali preko 24 miliona pratilaca, a razlog tome su njihovi vlogovi koji su imali komičan sadržaj i koje su ljudi rado gledali. Njihovi vlogovi su također i bili nešto kao direktan prenos njihove veze, a kada su raskinuli, to su držali u tajnosti pola godine zbog svojih pratilaca.

Onda su ipak odlučili da objave video snimak svog raskida, jer su naravno i te trenutke snimali. Video su objavili 4. juna i do sada ga je pregledalo preko 25 miliona ljudi!

 

Raskid

Treba napomenuti da je video postao veliki hit, ne samo zahvaljujući njihovim pratiocima, nego zato što je jako emotivan i vidi se kristalno jasno koliko im je ovo teško palo i koliko su važni jedno drugome. U videu ima puno suza kod oboje, pomalo se i smiju i tvrde da su i dalje najbolji prijatelji.

 

 

loading...