Prestravljeni roditelji su postavili kameru u sobu svoje jednogodišnje djevojčice, nakon što su je jednog jutra našli u hodniku, a nije sama mogla otvoriti vrata. Bili su šokirani kada su vidjeli snimak!

143

Zamislite da imate petaestomjesečnu kćerku, koju uvečer lijepo smjestite u krevet i ušuškate, a kada zaspe polako na prstima izađete iz sobe i zatvorite vrata, a ujutro je nađete kako šeta hodnikom. Znate da sama ne može dohvatiti kvaku i otvoriti vrata i onda se sigurno zapitate šta se dešava po noći u Vašoj kući.

Upravo to se desilo jednom mladom bračnom paru, koji su odlučili postaviti kamere u sobu svoje kćerkice. Kada su ujutro pregledali snimak shvatili su kako je djevojčica izašla iz sobe. Naime oni su i vlasnici dva zlatna retrivera, koji očigledno obožavaju djevojčicu. Oni ujutro u šest sati upadaju u djevojčicinu sobu guraju je njuškom da je probude, a onda je uporno pozivaju na igru trčeći iz sobe i vračajući se do nje.

Nakon nekog vremena djevojčica izlazi iz krevetića pomoću igračke i veselo prati svoja dva druga u lutanju po kući dok njeni roditelji još spavaju.

 

 

loading...