KREMIRALA je muža, a on joj se nakon godinu dana pojavio na vratima!

28

Šok koji je doživjela jedna žena u Japanu je nezamisliv. Prije godinu dana njen muž je nestao i nakon nekoliko dana policija je pronašla tijelo u vodi. Pozvala je nju i još dva rođaka da identifikuju tijelo i kada su oni potvrdili da je to njen muž, poslali su tijelo porodici da ga sahrane. Oni su se odlučili na kremiranje, a žena je nastavila da tuguje za mužem. Tako je bilo sve do neki dan dok se on nije pojavio na vratima njihovog doma živ i zdrav!

Zbunjena žena je odmah obavijestila tokijsku policiju koja je izdala zvanično saopštenje na svojoj stranici u kojem se kaže da su pogriješili i da tijelo koje je nađeno u junu prošle godine pripada drugom muškarcu.

 

‘Dead’ husband returns after Japan police send wrong bodyA Japanese wife has told police the body she thought was of her missing husband belonged to a stranger after her spouse turned up alive a year later.

Policija je uputila izvinjenje zbog napravljene greške  i pepeo kremiranog muškarca će ovaj put poslati njegovoj pravoj porodici. U saopštenju se ne navodi gdje je muž koji se pojavio živ bio u proteklih godinu dana, ali smo sigurni da će njegova žena to temeljito ispitati.

loading...