JELENA KARLEUŠA ide u Rusiju na Mundijal da proslavi godišnjicu braka!

66

Popularna diva Jelena Karleuša je već rezervisala smještaj u Moskvi za sebe i kćerke i odlučna je u namjeri da sa svojim mužem Duškom Tošićem proslavi 10 godišnjicu braka iako se on nalazi u karanteni sa reprezentacijom Srbije tokom trajanja Svjetskog prvenstva.

 

Jelena se posebno raduje odlasku u Moskvu jer će joj ovo biti prva posjeta Rusiji i već je napravila planove šta će sve obići i pogledati.

 

“Raduje me put u Rusiju, nikad nisam bila tamo. Jedva čekam da otputujemo, a već sam odlučila šta ću prvo da obiđem u Moskvi. Otići ću na Crveni trg, to mi je velika želja. Želim da prošetam tuda i da uživam u njegovim čarima, a naravno i da se fotografišem. Provešćemo nekoliko divnih dana tamo i, naravno, pratićemo Duška na utakmicama. Atina i Nika su uzbuđene i jedva čekaju da vide tatu i da ga bodre”, izjavila je ona.

 

 

 

 

 

O poklonu za godišnjicu kaže: “Iskreno, još mu ništa nisam kupila, ali nadam se da on meni hoće, i to nešto veliko. Ja ću njemu verovatno prirediti nezaboravan performans, a obući ću i seksi donji veš”

loading...