Milica Todorović otvoreno o BRAKU !!

58

Iako je sa svojim izabranikom četiri godine u vezi i žive pod istim krovom, pJevačica otkriva zašto još ne razmišlja o odlasku kod matičara.

Za sve ima vremena. Nama je lepo. Jedan papir ništa ne znači. Volimo se i poštujemo, lepo se slažemo i odlično funkcionišemo. Miloš i ja živimo zajedno, a kada dođe vreme da se to ozvaniči za prijatelje i rodbinu, svakako će svi biti obavešteni. Ipak, ne treba žuriti. Imam dovoljno godina da sve lepo isplaniram i organizujem. Sada sam preokupirana obavezama sa novom pesmom, pa ni sa prijateljima ne stižem da se družim. Miloš mi je u svemu najveća podrška. Pruža mi ljubav, sreću i radost, pa uz njega sve lakše postignem i završim – kaže pjevačica.

A onda smo pokrenuli temu o incidentu koji se desio Nataši Bekvalac.

Ne želim da kažem da to ne može da se dogodi, jer nikad ne znaš šta muškarcu može da kvrcne u glavi, ali verujem da u mom slučaju sve može da se reši razgovorom. Ne želim nikome da sudim, niti da komentarišem nepoznate situacije, ali ne opravdavan nijedan vid nasilja. To je za mene strašno. Teško mi je i kada o tome moram da govorim. Nikada se nisam mešala u život svojih koleginica i ne znam šta je bilo u Natašinoj kući. Nezahvalno je reagovati na taj način, ali svakako da žene ne treba da trpe, niti bih ja trpela – zaključuje Milica, koju ovog ljeta očekuje turbulenta sezona, nakon čega s dečkom odlazi na zasluženo ljetovanje.

loading...