SVATOVI POKISLI! Pljusak usred vjenčanja Aleksandre i Filipa

491

Najveći događaj danas u čitavom regionu je svakako veliko i glamurozno vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Iz minuta u minut mediji izvještavaju o detaljima sa ove svadbe. Crkveno vjenčanje je održano u crkvi Vasilija Ostroškog koja se nalazi na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a slavlje će se nastaviti u jednom od najboljih restorana u Beogradu.

Samo vjenčanje je osmišljeno do najsitnijih detalja i ogroman novac je uložen u njega. Jedan od detalja koji je sve prisutne ganuo je i bijela kočija u koju su upregnuti bijeli konji, a kojima će se mladenci voziti nakon izlaska iz crkve.

 

kočije

Naravno sve zvanice kojih ima 900 nisu mogli da ušu u crkvu, pa je one koji su ostali ispred iznenadio pljusak koji se iznenada spustio. Svi su brzo potražili zaklon da im se ne upropaste svečane haljine i odijela koje su obukli.
I Lepa Brena se pojavila na ulaznim vratima u crkvu i moramo priznati da izgleda prefinjeno. Sve ovo malo podsjeća na nedavno održano kraljevsko vjenčanje, koje je sigurno bilo uzor organizatorima svadbe.
Lepa Brena

 

 

loading...