Luna Đogani rekla: DOBILA SAM ONO ŠTO NISAM HTJELA !

250

Blogerka Luna Đogani, bila je jedna od najaktuelnijih učesnika rijalitija “Zadruga”. Ona je ostala do samog finala, te je zauzela drugo mesto.

Svi je pamte po burnom odnosu sa oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem, sa kojim je prvo bila tajno u vezi, potom javno, a onda su mjesec ipo dana pred kraj raskinuli svoju romansu.

Bivša zadrugarka je, za naš portal, otkrila kako se osjeća sada, nakon svega i u kakvom je odnosu sa pjevačem.

Kako se osjećaš, prvi dan napolju? Daj nam neke utiske…

– Jako se čudno osećam, te sam tužna, te sam srećna, te mi se plače, te mi se smeje, baš neki čudan osećaj, al to je valjda tako normalno, valjda će me proći sve, jer je osećaj jako čudan i ružan kao da mi u stomaku sve stoji. Nadam se da će vreme pokazati svoje i da će se sve stabilizovati.

Jesi li zadovoljna plasmanom? Da li si očekivala više ili manje.

– Jesam, jako. Očekivala sam i manje od ovoga. Mislila sam da će Slobodan biti ispred mene.

Nedavno si dobila pesmu od fanova, kakav je osećaj čuti tako nešto? 

– Oduševljena sam, zahvalila sam im se i preko društvenih mreža. Uvek ima onih dobrih, koji me vole i koji su videli ono dobro u meni, što ja nisam toliko pokazala, ali oni koji su hteli da vide – videli su.

Kako si reagovala na novinarske natpise? Pretpostavljamo da si pogledala komentare?

– Iskreno novine nisam gledala, gledala sam samo klipove koje su me zanimali. Mene i Slobu najviše.

Jel Slobodan pokušao da stupi u kontakt sa tobom nakon izlaska?

– Da, čuli smo se bili. Pitao me je jel sam dobro, da li sam stigla kući i tako to.

Kakav je osećaj sad kad ga vidiš ponovo u ovoj kući i ovoj atmosferi? Vidimo da su ti oči suzne… Šta očekuješ od te priče?

– Jako je teško. Ne očekujem ništa, jer kad sam očekivala – dobila sam ono što nisam želela, tako da ne želim više ništa da očekujem, da se ne bih razočarala.

Za kraj, otkrila nam je kakvi su joj planovi nakon napuštanja rijalitija i da li su tačne spekulacije da je možemo gledati u “Zadruzi 2”.

– Ako Bog da otvoriću svoj butik, sa svojom modnom linijom, to mi je za sada u planu i želim da to ostvarim. A što se tiče “Zadruge 2” ne, nikako, ne. Niti da vodim emisiju, niti da uđem. Posle ovoga, više nikad stvarno.

loading...