Razrješenje u ljubavnom trouglu, a evo s kim će ostati on ..

204

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson imali su veoma turbulentnu vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a po okončanju ove romanse, reper je započeo ljubav sa Andrijanom Radonjić.

Međutim, na sinoćnoj žurki Đekson i Mina su bili nerazdvojni a dogodila se čak i svađa, a oni su postali misterija još jednog trougla. Šta se zapravo tu desilo, pokušao je da objasni Lepi Mića dok Minina mama, Ivana Vrbaški nije imala konkretan odgovor.

On joj daje lažnu nadu – rekao je Mića, koji je naveo i da ih je tokom noći video nekoliko puta zajedno.

Mina prvo nije željela da razgovara sa voditeljkom Katarinom Nikolić o ovoj situaciji, ali se vrlo brzo predomislila. Đekson i njegova bivša devojka su dali zajednički intervju i to na balkonu Bele kuće.

Ja se izvinjavam, malo sam prsla. Ovde ima mnogo ljudi, digli su mi pritisak ali mi smo uigrana ekipa. Ne mogu da kažem da smo ortaci, ali nema tu ništa više. Mi smo prijatelji iz “Zadruge” – rekla je Mina.

Voditeljka ih je upitala da li su zajedno, kao što je navela Minina mama, a oni su bili potpuno iznenađeni ovim pitanjem.

To je bila greška, on i ja smo samo bili nasmejani. On je sa Andrijanom i ne bih volela da kvarim taj odnos, ne bih ništa da upropaštavam, ipak smo napolju i ovo je drugi svet. Ovo smo mi, mi smo ortaci, ništa se drugo ne dešava. Sa Andrijanom sam se pozdravila normalno, kao i sa svakom devojkom ovde. Ovde sa njim treba da bude Andrijana, umesto mene i da pričaju o svom odnosu – rekla je Mina.

Đekson nije imao ni jedan komentar, dok je Vrbaški istakla da ih Nemanjina sadašnja devojka, Andrijana posmatra sve vreme pa i dok su davali ove izjave.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede:

 

loading...