Kad mama sinu očita lekciju: poslala mu paket pun smeća i pismo sa objašnjenjem

26

Student američkog univerziteta Vestminster u Pensilvaniji, Konor Koks je živio i studirao daleko od kuće. On je na fakultetu igrao bejzbol i američki fudbal i kući odlazio za praznike. Početkom godine je od majke dobio paket i jako se obradovao i prije nego ga je otvorio, zamišljajući kakve mu je mama poslastice napravila.

Kada je otvorio kutiju bio je više nego šokiran, unutra se nalazilo smeće! Nije mogao da vjeruje svojim očima i pomislio je da je u pitanju greška, sve dok nije našao pismo pisano majčinom rukom.

Njegova mama mu je napisala da mu vraća dio smeća koje je ostavio u svojoj sobi prilikom posjete za Božić, a da je ostatak smeća ostavila u njegov ormar.

Poslije je od sestre saznao da mu se mama osvetila zato što ga nije vaspitala da ostavlja smeće za sobom. “Vaspitala sam Konora da se ponaša bolje nego što je pokazao i smatram da za svoje postupke mora i da odgovara” rekla je mama.

 

Konor je fotografiju pošiljke objavio  na svom Tviteru uz objašnjenje da mu je mama poslala gomilu smeća koju je on trebalo da počisti za sobom.

 

 

loading...