Nisam je vidio da se okupala u Zadruzi nijednom ! Milan Milošević o higijeni Zadrugara ..

291

Higijena zadrugara bila je jedna od tema u toku emisije “Zadruga – Narod pita” u kojoj su gostovali Milan Milošević, Sara Reljić i Vojke Đans koji su odgovarali na pitanja gledalaca koji su se uključivali u program.

Pričam o ličnoj higijeni, od samog starta jedina osoba koja nikada higijenu nije stavila u drugi plan je Milica Dugalić, svi ostali ukućani uključujući i mene, smo u momentima zaboravili da je to bitno. Gospođica iz Tuzle je toliko bila prljava da to nije bilo humano. Ja nikada nisam video da je otišla da se okupa. Nije vodila računa o sebi, nije želela da pere, u tiganju je kuvala kafu. Uvek je govorila kako nije ušla da bi čistila. Moraću nju da kažem – govorio je Milan o Maci Diskreciji.

Nakon Milana koji je naveo Macu Diskreciju kao osobu koja nije vodila računa o higijeni, svoje komentare iznjeli su Sara Reljić i Vojke Đans.

Ja jedino mogu da kažem za to kupanje. Ja sam videla da se devojka kupala. Od fanova je dobijala neke kupke, pa je cela kuća mirisala. To sam ja primetila, što Milan nije – rekla je Sara.

loading...