5 aksesoara koji su Vam potrebni za ovo ljeto

36

1. Over-size šešir

Ništa ne podsjeća na ljeto više nego veliki lagani, ležerni šeširi. Ovaj klasični komad daje notu elegancije čak i najopuštenijem outfitu, a podjednako se može nositi kako na vjenčanju na otvorenom, gradskoj šetnji, tako i na plaži. Osim toga, over-size šešir je i praktičan  – pruža zaštitu od sunca za lice i kosu.

2. Ljetnja pismo-tašna

Olakšajte sebi tople dane tako što ćete ostaviti over-size tašne kod kuće, i ponjeti laganu pismo-tašnu umjesto nje. Ove mini tašne čuvaju samo osnovne stvari bez koji ne možete napustiti kuću, a dozvoljavaju vam da krstarite toplim gradom bez nepotrebnog prtljaga.

3. Sandale na platformu

Platforme su vječito u trendu kada je riječ o ljetu: predstavljaju super kompromis između visokih štikli i ultra ležernih japanki i papuča. One su dovoljno udobne za šetnju po parku ili šetalištu, a opet su dovoljno elegantne da učine vaše farmerke, haljine ili 3/4 pantalonice trendy kombinacjom.

4. Naočale za sunce

Naočale za sunce su jedan od najpotrebnijih ljetnjih aksesoara. Ne samo što štite vaše oči i umanjuju oštećenja kože oko očiju od sunca, već pogođen par čini da izgledate kul u svakom outfitu. Sa toliko različitih dizajna, materijala i oblika imate ogroman izbor kada je riječ o naočarima za sunce.

5. Šarene narukvice

Zaboravite na masivne metalne i kožne narukvice – za ljeto potražite idealnu kombinaciju različitih šarenih tankih narukvica, koje ćete nositi zajedno, na jednoj ruci. To mogu biti narukvice od perlica, kristalčića, lančića, pamučnih traka itd. Što šarenije to bolje. Uz to uključite i one sa privjesicma koji neodljivo vise, a možete ih kombinovati i sa ručnim satom u nekoj ljetnjoj boji. Prosto nezamenljiv dio nakita za sve ljetnje kombinacije!

 

loading...