Znakovi s kojim nećete biti sretne !

51

Ovan

Vi ste ambiciozni, sve vam polazi za rukom. Ukolili izaberete Blizanca, njegova preispitivanja i nedoumice učiniće vas nesrećnom i nećete biti na putu uspeha.

Bik

Vi jednostavno ne možete funkcionisati  sa Jarcom. Pouzdani ste i veoma duhovni za razliku od Jarca koji je previše racionalan. Vaša različitosti se ne mogu prevazići.

Blizanci

Toliko ste energični, otvoreni i komunikativni da vaša veza sa pasivnom i introvertnom Ribom ne bi mogla da opstane.

Rak

Svi znamo koliko su Rakovi emotivni, ljubazni i nježni. Duša poput Rakove nikada ne bi podnijela tamne dubine Škorpionovog temperamenta.

Lav

Svjetla reflektora uvijek moraju biti uprta u vas i vi ne možete pored sebe podnijeti drugog Lava koji želi to isto. Vaša veza pretvorila bi se u ratne igre.

Djevica

Vi volite organizovan prostor, veoma ste uredni i pomalo neurotični ako sve nije kako ste zamislili. Kada bi vam neko naglasio vaše slabe tačke, kao što je muškaraz rođen u znaku Djevice vaš bijes bi dostigao maksimum a to nije recept za sretnu vezu.

Vaga

Vi cijenite pravdu i poštenje. Kada napravite grešku, vi nastojite to ispraviti za razliku od Ovna koji nikada ne priznaje greške.

Škorpija

Kreativna umjetnička duša Vodolije nikako ne bi odgovarala Škorpiji koja je dosta prizemna i ne lebdi u vazduhu. Ovakva veza bila bi prožeta svađama.

Strijelac

Žene rođene u znaku Strijelca su energične avanturistkinje. One ne podnose dosadu i konstantan rad. Žele da osvoje svijet i zato su direktne što ne odgovara emotivnom  Raku. U ovoj vezi rak bi stalno bio povrijeđen a vi biste se osjećali kao najgora osoba na svijetu.

Jarac

Žena rođena u znaku Jarca je racionalna i veoma odgovorna i nikada se ne bi snašla neodgovornim, nepouzdanim i nestalnim muškarcem kao što je Vaga.

Vodolija

Bikovi imaju svoja pravila, raspored i vode život po njemu a to ide na živce Vodolijama koje su sanjari i često veoma rasejane.

Ribe

Vi ste kreativni, promišljeni i osjećajni i zato vas veoma nerviraju muškarci rođeni u znaku Strijelca, oni su uvijek glasni i željni pažnje. Strijelčevi nisu rješenje za vašu harmoničnu vezu.

loading...