Luna priznala kakav je seks sa Slobom !

334

Blogerka Luna Đogani, u Zadruzi je provela devet i po mjeseci, a ovaj rijaliti će i ona, kao i javnost, pamtiti po ljubavnoj vezi sa oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem, koji je svoju suprugu Kiju Kockar pred kamerama prevario sa Đoganijevom.

Iako je Lunin i Slobin odnos poslije Zadruge zahladnio te se ljubav nije nastavila i strasti su se stišale, blogerka je otkrila čega se najviše stidi iz rijalitija, u kojem je, podsejćamo, bila drugoplasirana.

– Kajem se baš zbog klipa na kome se čuje kada kažem Slobi: “Svrši, pa ćeš opet”, ali ipak, mi smo tamo živeli život. Prepustiš se strastima i zaboraviš da su oko tebe kamere. Ne možemo sada da vratimo vreme. Vraćala sam neke snimke i nisam čula tu rečenicu, ali ljudi kažu da sam je izgovorila. Kajem se i zbog nervnih slomova, udaranja na kapiju. To nisam ja! Spoznala sam neke emocije koje nikada ranije nisam doživela. Tamo sam imala potrebu da samu sebe izudaram u glavu, koliko sam bila luda. Bilo, ne ponovilo se – rekla je Luna za “HIT Informer”.

loading...