Luna u Zadruzi 2 ponovo u LJUBAVNOM TROUGLU! Ulaze i Gastoz i ONA! Biće HAOS!

153

Dok su se dosad pratioci rijalitija dijelili na one koji gledaju “Zadrugu” i na one koji preferiraju “Parove”, čini se da će od septembra to da se promijeni, jer nakon potvrde da u “Zadrugu dva” ulaze Aleksandra Subotić i David Dragojević, sve su glasnija šuškanja da u tabor Željka Mitrovića prelazi još nekoliko štićenika “srećne” televizije.

Podsjetimo, produkcija ovog rijalitija je, kako prenose domaći mediji, uveliko u pregovorima sa Miljanom Kulić, koja je takođe popularnost stekla u “Parovima”, kako bi ona odgajala dijete pred kamerama, ali to nije sve.

Naime, spekuliše se o tome da će se u “Zadruzi 2” naći i najveći favorit za pobjedu u trenutno aktuelnim “Parovima” – Nenad Marinković Gastoz.

Kako je Luna Đogani u nekoliko navrata istakla da bi ponovo voljela da se nađe pred kamerama kako bi je publika upoznala u pravom svijetlu, nema sumnje da bi gledaoci željno iščekivali susret para o čijoj se navodnoj aferi dosta polemisalo u “Zadruzi”.

Pošto Veliki šef voli da mrsi konce u međuljudskim odnosima, ne isključuje se mogućnost da se pred kamerama nađe i Naida Gadžo, tako da bi Đoganijeva mogla da se nađe u još jednom ljubavnom trouglu, sa tom razlikom da bi sada, povedena prethodnim iskustvom, znala kako da se postavi.

Podsjetimo, ove informacije još uvijek nisu zvanično potvrđene, ali nakon ulaska Mace Diskrecije i Miljane Kulić u “Zadrugu”, koje su se proslavile u “Parovima”, nema sumnje da bi, za pozamašne svote novca, to učinili i drugi učesnici ovog rijalitija.

loading...