Kija optužila Lunu da mu je ukrala muža… SLOBA ODBRUSIO

265

Pobjednica rijaliti program “Zadruga” Kristina Kija Kockar i njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović sinoć su gostovali u emisiji “Zadruga – narod pita”.

Voditelj Ognjen Nestorović pitao je Slobu Radanovića, da li je svjestan sada kad je napolju, da je cijeli svoj život stavio na “kocku” zbog osobe sa kojom sada nije u ljubavnoj vezi, i da je upravo blogerka ta za koju je pjevač pričao da će ostati sa njom nakon “Zadruge” a sada od toga nema ništa.

Da svestan sam, ali mene niko nije naterao na to, uhvatio za ruku i rekao ajde dečko idemo… – pokušao je da objasni Radanović, na šta je Kockareva imala šta da doda.

Kija je govorila o glavnom razlogu zašto je njen suprug pristao na javnu prevaru, ko je koga zaveo, šta misli da je bio “okidač” da se pjevač upusti u ovu vrstu “avanture” pred milionskom auditorijumom, kao i komentar, da to što je uradila Đoganijeva nije prikladno za jednu žensku osobu koja sebe naziva damom.

Niko te nije hvatao za ruku, osim do “wc”-a, ironično je dodala Kockareva na šta se Radanović “kiselo” nasmijao.

Smatram da je izuzetno teško odoleti iskušenju kada jedna mlada devojka pozove muškaraca da joj se pridruži u toaletu i skine gola… – rekla je stjuardesa.

To je pogrešno predstavljeno jer se dogodilo posle dosta vremena, branio je Sloba Đoganijevu.

loading...