DŽASTIN BIBER oduševio svijet svojom emotivnom porukom budućoj ženi (FOTO) | Izvorno
Home Uncategorized DŽASTIN BIBER oduševio svijet svojom emotivnom porukom budućoj ženi (FOTO)

DŽASTIN BIBER oduševio svijet svojom emotivnom porukom budućoj ženi (FOTO)

29
Prije neki dan je procurila vijest da su se vjerili Džastin Biber i njegova djevojka Hejli Boldvin. Iako nije bilo službene potvrde, ovo dvoje zaljubljenih je svako na svoj način pokazao da je vijest istinita.

Manekenka nije napisala niti rekla ni jednu riječ o ovoj temi, ali je lajkala objavu o njihovoj vjeridbi u časopisu Upscale Hype u kojoj su im čestitali na zarukama.

Za razliku od nje, Džastin je na Instagramu napisao pravo ljubavno pismo posvećeno Hejli:

“Htio sam da sačekam neko vrijeme prije nego što bilo šta kažem, ali vjesti putuju brzo. Reći ću ti najjednostavnije, Hajli ja sam jaaaako zaljubljen u sve što ima veze s tobom. Potpuno sam spreman da provedem ostatak života upoznavajući svaki djelić tebe i voljeću te strpljivo i nježno. Obećavam da ću čestito voditi našu porodicu i dopustiti Isusu da nas kroz Svetog Duha vodi kroz sve što radimo i kroz svaku odluku koju donosimo. Moje srce je POTPUNO tvoje i ti ćeš mi UVijEK biti na prvom mestu! Ti si ljubav mog života Hajli Boldvin i ne bih  želio da ga provedem ni sa kim drugim. Ti me činiš boljom osobom i jedno drugo savršeno dopunjujemo! Jedva čekam da započnem najbolje razdoblje u svom životu. S tobom je sve dobilo smisla. Ono čemu se posebno radujem je to što ćemo mom mlađem bratu i sestri pokazati kako izgleda stabilan brak kako bi i sami mogli težiti istom! Bog je imao savršen tajming, vjerili smo se sedmog dana u sedmom mesecu, a broj sedam predstavlja duhovno savršenstvo i to je istina, guglajte to. Nije li to ludo? Usput, nisam to planirao, ali dobar je osjećaj znati da je budućnost sigurna. Bićemo bolji sa 70, idemo dušo! ‘Onaj koji nađe ženu, nađe dobru stvar i dobije dar od Gospodina.

 

loading...