Ukoliko RADI bilo šta sa OVE liste on nije VRIJEDAN vašeg vremena!

37

Tu je kada nema druge opcije!

Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lijepo mu je s vama, ali slijedeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namjere tako se definitivno ne ponaša.

Laže!

Često ga uhvatite u laži, imate osjećaj da skoro nikada i nije iskren. Nemojte tolerisati ovo ponašanje i nemojte se plašiti da će vas ostaviti ukoliko izrazite svoje mišljenje i date mu do znanja da ste svjesni, njegovih postupaka.

Ne priznaje riječ NE!

Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ukoliko nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta. Sve se na kraju završava, opet sa vašim ustupcima.

Uvjek je u pravu!

Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni preko ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvijek “najpametniji”? Upravo tako!

Sve se vrti oko njega!

Šta je njemu najvažnije u životu? On – njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvijek na drugom mjestu ili čak – trećem. Možda čak i nemate mjesto u njegovom životu jer vas uvijek drži na rezervi, ne priznaje vas kao partnerku do kraja i pravda se kako još uvijek nije siguran u svoja osjećanja.

Ne cijeni vas!

Vi se potrudite nešto da uradite za njega i često zanemarite sebe zbog toga, ali imate osjećaj kako on to nimalo ne cijeni. Pravi muškarac cijenit će i najmanju sitnicu koju ćete učiniti za njega.

 

loading...