Horoskop vam pomaže kako da se pomirite s bivšim !

37

OVAN

S ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne očekujte da on nešto primeti, ne čekajte pravi trenutak jer ovaj znak brzo uskače u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, da želite da vam oprosti. Držite se obećanja, jer ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da učinite nešto dodatno za svog partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispunićete ga srećom.

BIK

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo. Sve dok to ne uradite – od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da ćete i ubuduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećaćete mu dominaciju.

BLIZANCI

U obzir odlazi i šaljivo izvinjenje. Blizanci vole dobro sročen humor. Ako ste ozbiljno pogrešili, moraćete se malo više potruditi. Ne pokušavajte da ga zovete jer on nije tip koji će da sedi pored telefona. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.

RAK

Da biste se pomirili s rakom trebaće mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte ono oko čega ste se sporili i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali – pripremite večeru. Neka oseti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte, slažite se s njegovim tezama. Pošto rakovi sporo pale, možda ćete ovu taktiku morati da ponovite nekoliko puta.

LAV

Komplimenti i laskanje će vas odvesti gde god želite. Izvinite se jasno i otvoreno i naglasite da ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem. Učinite sve kako biste pokazali kako ste vredni njegove ljubavi. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama.

DEVICA

Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke. Naglasite prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, doterajte se. Svoju grešku u njegovim očima ćete očistiti ako – očistite sve oko sebe. Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor je dobra knjiga.

VAGA

Pokažite što više zanimanja za njegove aktivnosti. Izveštite se u konverzaciji. Naravno, ne zaboravite da mu često udelite komplimente. Sve osobe rođene u znaku Vage imaju potrebu za stalnim odobravanje. Ponudite  i formalno izvinjenje.

ŠKORPIJA

Slobodno upotrebite dramatične gestove da biste pokazali odanost. Što se tiče škorpija govor je prejeftin, pa reči neće puno pomoći. Važno je da delujete da biste ga zadovoljili. Jedino pozitivne akcije mogu ga vratiti u milost. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno.

STRELAC

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strelčevi vole kućne ljubimce i ako budete dovoljno umiljati neće vam odoleti. Najbolje bi bilo, za početak, da s njim prihvatite prijateljstvo i ne žurite. Strelčevi više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, zato treba da se uklopite u njegovo društvo. Što pre postanete član ekipe – pre ćete se pomiriti.

JARAC

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli stvar, priznajte i recite da ćete biti bolji. Ali, morate to i da mislite. Prazna obećanja neće vas daleko dovesti. Jarčevi cene materijalnu sigurnost, pa će pomoći ako za pomirenje otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako verujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte Jarca, to je znak koji ne voli igranje.

VODOLIJA

Pozovite ga na razgovor uz kafu. Neće moći da odoli razmeni mišljenja. Oduprite se i ne podstičite bliskost. Ne sakrivajte od njega ništa ili će vaš odnos i dalje da stagnira. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora da bude otvoreno. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

RIBE

Sve karte stavite na saosećajnost. Ribe ne mogu nikoga gledati kako pati. Budite manje posesivni i zahtevni. Iako je romantična, Riba ne podnosi zatvor. Prihvatite činjenicu da je ekstremno osetljiva. Budite što nežniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.

loading...