Milan otkrio TAJNU Slobe i Kije!

228

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar tema su domaće ali i svjetske javnosti već deset mjeseci. Od njegove prevare sa blogerkom Lunom Đogani u rijaliti programu Zadruga, preko njenog ulaska u ovaj šou program i suočavanja sa njima došli smo i do razvoda koji se toliko dugo pominjao.

Kija je odmah po završetku rijalitija potpisala papire za razvod dok je Slobodan to odlagao. Međutim, i on je isto uradio juče.

Naime, Sloba i Kija sreli su se sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem kada je pjevač potpisao sporazumni prijedlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru.

Sasvim očekivano, ovo je izazvalo veliku buru u javnosti, a novinar Milan Milošević, koji je živio sa Kijom i Slobom u Zadruzi nadomak Beograda, u svom stilu, prokomentarisao je najnovija dešavanja u životima njegovih bivših cimera.

Razvod? Pa polako, nije potpis tamo nekih papira razvod pod obavezno! Ako se i razvedu i dalje će se nastaviti ta njihova prepucavanja, što lična, među njima, što medijska…

Ne verujem ja njima jer oni nisu takvi karakteri da zaborave jedno drugo! Udarila im slava u glavu i sada nemaju strpljenja navodno da slušaju jedno drugo...

Ozbiljni su šou-biz igrači postali, kaže Milan

loading...