Najveći okršaj Sare i Vojketa – bilo je napeto

13

Sara Reljić otkrila je kako izgledaju dani nakon Zadruge koje provodi sa članovima svoje porodice i svojim dečkom i bivšim cimerom Vojketom Đansom.

Pinkova zvezda je istakla kako se trudi da svaki sekund sa reperom provede na što kvalitetniji način, ali nam je ispričala i oko koji stvari se njih dvoje svađaju. Podsjetimo, njihove svađe su u “Zadruzi” bile toliko tihe da čak i stanari Bele kuće nisu znali nekada da su se Sara i Vojke posvađali.

Vojke je stabilan kao stena, zato sam ga i zavolela. Najveći okršaj smo imali kada smo snimali vokale za moju pesmu. Oboje smo bili nervozni, ipak je posao u pitanju, i bili smo oboje napeti. Imali smo i oko svakodnevnih stvari svađe, tipa da ja njemu zamerim što previše gleda u telefon. Nešto tog tipa, ali sa druge strane, razumem i njega, jer mora da je u kontaktu sa ljudima – govori Sara za “Pink.rs”.

Reljićevu je nedavno ekipa emisije “Paparaco lov” snimila u zlatari kako razgleda nakit, nakon čega su svi pomislili da staje na ludi kamen. Sara je u nastavku razgovora otkrila šta je zapravo radila u ovoj radnji, kao i da li se udaje za Vojketa.

Tetka je htela da mi kupi neki prsten pošto ja obožavam prstenje. Čisto da imam neki prsten od nje. Ja sam više puta rekla da sam ja mlada za udaju. Tako da se ne udajem, a on je verovatno taj koji mora da odabere prstenje, a ne ja – priča Reljićeva.

 

 

loading...