Nenad je kontaktirao bivšu djevojku Naidu!

14

Nenad Marinković Gastoz je iz šeste sezone Parova izašao kao pobjednik i time je ušao u historiju kao jedini koji je uspio da osvoji dvije krune u istom rijalitiju. On je osvojio čak 70.000 evra i kako je najavio ranije, u planu mu je da od tog iznosa kupi sebi stan u Beogradu.

Nenad je osvojio veliku nagradu od učešća u rijalitiju, ali ga napolju nije sačekala Naida Gadžo, djevojka zbog koje je ušao u vilu da se takmiči i sa kojom je planirao da stvori porodicu.

Gastoz je nakon “Parova” kontaktirao Naidu, a izvor blizak ovoj fitnes instruktorki otkriva šta su se tom prilikom dogovorili:

Nenad i Naida su se čuli nakon “Parova”. Dogovorili su se da ostanu prijatelji jer veza između njih nakon svega više nije moguća. Rekli su jedno drugom da se neće vređati u javnosti i da će poštovati jedno drugo jer ne želi da kvare lepe uspomene iz njihove veze – otkriva izvor.

Inače, da podsetimo, Naida se proteklih dana odmara na Mikonosu i to sa novim dečkom, a Gastoz je s druge strane ovih dana uživao na festivalu “EXIT” u Novom Sadu.

 

 

loading...