Pet zamki u KOJE padaju sve djevojke!

41

Nemojte da genitalije upravljaju mozgom!

Iako zvuči smešno, većina pogrešnih odnosa nastaje upravo iz jake fizičke privlačnosti, odnosno dobrog seksa. I muškarci i žene bi trebalo da zapamte da seksualni nagon nema nikakve veze s budućnošću odnosa.

Strpite se sa seksom!

Mislite da seks ne mora da čeka, posebno u zrelijim godinama.  Ipak, psiholozi tvrde da bi oni koji imaju naviku “završavanja” s pogrešnim ljudima, svakako trebalo da pričekaju. Kod seksa dolazi do lučenja hormona koji stvaraju osećaj bliskosti, ali on je samo prividan ako s druge strane imamo nekoga koga još zapravo ne poznajemo.

Verujte u svoje vrednosti!

Kako se zračiš, tako i privlačiš. Na primer, ako se osećate izgubljeno, povređeno od strane bivšeg partnera, niste još složili svoje prioritete i ulazite u vezu samo da ne biste bili sami, odnosno da vam ne bi bilo dosadno, znatno su veće šanse da završite s nekim ko vam ne odgovara.

Izbegavajte koncept poznat u vašoj porodici

Vaši roditelji su imali loš brak ili odnos koji vam se ne sviđa, celo detinjstvo ste posmatrali kako se međusobno odnose s nepoštovanjem ili je jedan od njih zlostavljao drugoga, na prvi znak toga da vas potencijalni partner podseća na nešto iz vaše primarne porodice, bežite.

Onaj običan što čeka je najčešće i pravi.

Često pridevu “obično” pripisujemo i značenje poznato, predvidivo, smor, ali istina je da vi imate naviku da budete u lošim vezama. Neki ljudi su navikli na emocionalne drame, stalne svađe i mirenja, veliku strast i bol, pa smatraju da bez toga nema prave ljubavi.

loading...