Izjava Heroine iz Srbije koja je spasila dijete iznenadila je mnoge !

140

Svaka medijska kuća, kako u SAD-u tako i širom svijeta u posljednjih nekoliko dna objavila je vijest o jednoj Srpkinji kako pomaže osmomjesečnoj djevočici koja hoda bosonoga po hladnom vremenu na ulici.

Ona je vozila gradski autobus ulicama Milvokija. Ona svakodnevno sreće razne ljude ali na jednoj stanici za oko joj je zapalo jedno dijete. Dijete od osam mjeseci bez nadzora roditelja, neshvatljivo.  Kako kaže to jutro je vozila kao i svaki dan ali je vidjela dijete koje samo trči te je zaustavila autobus i zgrabila djevojčicu. Kaže da je djevojčicu unijela u autobus te je nastavila proces koji je dužna učiniti. Nazvala je organe vlasti te su brzo na lice mjesta došli policija i vatrogasci. Priča kako je bila jako zbunjena te i o detaljima da joj je djevojčica zaspala u krilu, stavila je prst u usta i utonula u san. Bilo je potrebno neko vrijeme da se roditelji pojave.

Srpkinja je bila ljuta jer kako neko može dopustiti da se dijete od osam mjeseci kreće samo po ulici.

Kaže da je šokirana reakcijama te da nije očekivala da će cijeli svijet da priča o tome. Za kraj nam je rekla da bi uvijek stala i pomogla nekome, bilo kad i bilo gdje.

loading...