Njemica objavila oglas: ”Tražim muškarca Balkanca, ovdje nema dobrog čovjeka…”

95

Svi tvrde da je u posljednje vrijeme veoma teško naći muškarca koji će uvijek biti uz vas šta god da se dogodi. Dobili smo oglas koji će vas oduševiti a možda ćete upravo vi biti osoba koja je uspjela pronaći srodnu dušu.

Ex Yuslavia je objavila jedan veoma zanimljiv oglas. Oglas je postavila djevojka iz Hrvatske, nije navela identitet niti neki poseban detalj.

”U Njemačkoj živim sedam godina i još nisam pronašla svoju srodnu dušu. Ne kažem da su Nijemci loši ljudi, ali teško je pronaći pravog čovjeka koji vas ne zajebava zbog nečega. Oni su takvi, traže samo vlastitu korist. Često dolazim u Hrvatsku, barem svaka dva mjeseca, imam jednu kuču na moru i tamo moram ići da odmorim. Nikada nemam vremena da izađem vani u grad kako bih upoznala svoju srodnu dušu.  Voljela bih upoznati nekog ko je sa Balkana kao i to da se želim udati. Želim nekog ko će me voljeti i poštovati. Jedini uvjet je da se preseli u moju domovinu Njemačku i da se može opustiti jer ja radim i imam dovoljno veliku platu.”

loading...