Mislili su da će živjeti savršeno, kupili kuću iz snova a onda počeli da primaju JEZIVA PISMA!

74

Jedan mladi bračni par je odlučio da ponađe svoj mir u Vestfildu 2014.godine.

Razgledali su sve dok nisu došli da savršene kuće. Kuća je imala šest spavaćih soba a Marija i Derek su naprosto jedva čekali da se usele zajedno sa svojom djecom.

Oni su već planirali kako da urede kuću i da je prilagode svojim potrebama. Nekoliko dana su živjeli baš super sve dok se nisu počele da događaju veoma čudne stvari.

Jednom je Derek krenuo u kuću i primijetio pismo. Na koverti je pisalo samo ”Novom vlasniku.” Kada je otvorio nalazilo se odštampano pismo u kojem je pisalo: ” Dragi susjeti na 667 Bulevaru, dobrodošli. Ova adresa je već nekoliko decenija pod posmatranjem moje porodice. Moj djed je gledao dvadesetih godina. Sada je došlo i moje vrijeme. Ne znate historiju ove kuće. Ne znate šta leži unutar zidova? Zašto ste ovdje? Ja ću saznati. ”

Poslije toga mislili su da je to samo neki ljubomorni komšija a onda je stiglo još jednom pismo: ” Sigurno se pitate ko sam ja’ Kraj kuće prođu stotine automobila. Možda sam ja u jednom. Pogledajte u sve prozore koje vidite iz kuće. Možda sam iza jednog. Pogledajte sve ljude koje prođu. Možda sam jedan od njih. ”

loading...