Ispovijest: ”Došao sam iz Njemačke da usvojim dijete, načelnik mi ponudio jedno od 10.000 maraka a blizance od 15.000. Ponudio je da slažem kako mi je žena trudna i da odmah nosim bebu.” !

0

U posljednjih nekoliko dana vijest je šokirala javnost. Naime, Marko Ivić koji se navodi kao njemački državljanin se rodio još u Jugoslaviji i iznio je itekako povjerljive podatke zbog kojih je trenutno čitav Balkan na nogama.

Ivić je došao 1988. godine došao u Srbiju kako bi usvojio bebu jer njegova žena nije mogla da ima djecu. Tvrdi da se te godine sreo sa Draganom, pravnikom i da je počeo da pregovara o usvajanju djece.

”Sve me ispitivao, od toga kako izgleda moja žena pa čak i do posla s kojims  bavimo. Jedan dan me poveo sa sobom u automobilu a ja sam mislio da idemo u sirotište. Sve dok nije zaustavio svoj automobil pred bolnicom. Izašao je i rekao da sačekam, poslije sam i ja ušao. Doktor mi je rekao da beba košta 10.000. Poslije sam pristao jer je rekao da sav taj novac ide nezbrinutoj djeci ali tek poslije kada sam na papirima vidio da se ne nalazi usvajanje shvatio sam da mi je uvalio nečiju bebu.”-izjavio je Ivić

loading...