Prikazali lica Džihadista iz Bosne i Hercegovine koji su poginuli pod zastavom ISIS-a. OVO SU IMENA I GROZNE SUDBINE TERORISTA !

0

U posljednjih nekoliko godina je čak 76 osoba poginula braneći Siriju i Irak dok su se drugih 16 vratili u svoju državu.

Među njima se čak nalazilo i pet žena kao i četvero djece. Priča se o djeci i o suprugama. Supruge su otišle tamo jer su njihovi muževi sa sobom poveli djecu kako bi se pridružili terorističkim organizacijama.

Prije nekoliko sati jedan portal je objavio sva imena koja su poginula u Siriji i Iraku. Među njima se posebno ističe Ahmed Laidija koji je imao samo 17 godina i poginuo  je u Raqqi.

Valdes Karić je otišao u Siriju još 2014. godine zajedno sa svojom suprugom Eminom Ahmetović. Još čudnije je što su sa sobom poveli i svoje dvoje djece. Supruga je poginula prilikom zračnog napada a pritom je bila i trudna. Poginula je zajedno sa svoje dvoje djece i svim ostalim članovima.

Fatima Mahmutović je poginula u topničkom napadu koji se dogodio 2014 godine. Samo nekoliko mjeseci poslije su poginuli Mirzet i Jasmin. Njena dva sna.

loading...